Goed advies werkt!

Goed advies werkt!

Over Josbo


Josbo Advies is een bedrijf wat op betrokken wijze mensen ondersteunt en bemiddelt naar werk.
Onze belangrijkste focus ligt bij het geven van arbeidsdeskundig advies op het gebied van verzuimmanagement en re-integratie. Het begeleiden en weer op weg helpen van mensen naar de arbeidsmarkt doen wij al ruim 15 jaar. Het is onze kracht om op professionele en betrokken wijze resultaat te behalen. Een persoonlijke begeleiding is daarbij kenmerkend.

Doelgroep
Door onze multidisciplinaire aanpak en uitgebreide netwerk maakt een diversiteit van mensen en bedrijven gebruik van onze dienstverlening. Naast arbeidsdeskundigen en re-integratiecoaches zijn er binnen ons team coaches met A&O psychologie als achtergrond die gespecialiseerd zijn in het werken met cliënten met fysieke en/of psychische belemmeringen.

Werkwijze
Wij zijn ons eigen instrument. Dat is de reden dat een persoonlijke benadering en een op maat gemaakt traject bij ons centraal staan. U kunt op ons rekenen; in persoonlijk contact, professionele hulp, maar ook in bereikbaarheid.

Resultaat
Wij geloven erin dat de beste kans op werk ontstaat door een traject wat nauw aansluit bij dat wat de persoon nodig heeft en zien het dan ook als een uitdaging een passend traject vorm te geven, want wat zorgt er nu voor dat een traject passend is?
Ontwikkelen van zelfkennis? Opsporen van kwaliteiten? Verkennen van de markt? Jobcoaching? Een fysiek programma? Training? Een werkervaringplek?
Dit zijn vragen die we beantwoorden én inpassen in een traject met vooraf geformuleerde doelen, die we geregeld evalueren en indien nodig aanpassen.

Professionaliteit, resultaatgerichtheid en betrokkenheid zijn onze kenmerken. We durven dan ook te zeggen dat wij hier behoorlijk goed in zijn.

"Het vertrouwen in jezelf is het eerste geheim van succes"